OM MARATHON

OM OSS

VÄLGÖRENHET

KONTAKT

LADDA NED

INFO FÖR MEDIER

VI KAN DIN BRANSCH


Affärssystem för reklam & media

Tävla på lika villkor - använd samma affärssystem som dina konkurrenter

Y&R
McCann
dentsu
DDB
BBDO
TBWA
Publicis Leo Burnett Havas LOWE M&CSAATCHI WPP

Vi är specialiserade på att hjälpa reklam-, PR-, webb-, medie- och arkitektbyråer att sköta om och utveckla sin verksamhet. Vårt system Marathon utvecklas ständigt med nya funktioner och anpassning till ny teknik. Vi har hållit på med det här sedan 80-talet. Därför heter systemet Marathon.

Bland våra kunder finns Nordens största och mest framgångsrika reklam-, medie- och arkitektbyråer, men systemet är också väl anpassat för mindre företag. Vi jobbar långsiktigt och anstränger oss alltid lite extra för våra kunder. Fråga oss gärna efter några av våra många goda referenser i branschen.

Vi vill inget hellre än att hjälpa även er. Kontakta gärna vår säljkoordinator Fabienne på fs@kase.se eller +46 8 506 266 00.

OM MARATHON

Vad innehåller Marathon?

Marathon är ett mycket omfattande affärssystem med kraftfulla funktioner för att hantera det mesta inom ekonomi, projekt och media.

Marathon Ekonomi innehåller förutom bokföring all hantering av in- och utgående fakturor inklusive e-fakturor, OCR-skanning och attest av fakturor. Vi har också funktioner för inventarier och utläggsredovisning med fotografering av kvitton.

Marathon Projekt innehåller funktioner för tidrapportering, projektbudget, inköp, fakturering, resursplanering och rapporter. Tidrapporteringen innehåller nya innovativa funktioner för mätning av nedlagd tid. Timer- och tidloggfunktionerna kan t o m styras från Apple Watch.

Marathon Media innehåller funktioner för medieplaner, order, annonskontroll, fakturering, mediefakturor, avstämning, reklamationer och rapporter. Systemet innehåller en omfattande databas med kontaktuppgifter, placeringar, utgivningsdagar, format mm för Nordens alla medier.

Marathon BI är vårt verktyg för business intelligence. Där kan du analysera verksamheten både översiktligt och på djupet. Slutsatser från analyserna använder du för att styra verksamheten. Marathon BI innehåller dessutom avancerade funktioner för budgetering, prognos och likviditet.

Om tekniken

Marathon är ett molnbaserat affärssystem (SaaS). Det betyder att vi tar hand om all teknik bakom kulisserna. Vi ser till att systemet alltid körs på en modern, snabb och felsäker hårdvara. Vi ser också till att det görs backup varje natt med 30 generationer.

För att använda systemet behöver du bara en dator eller en mobil. Du kommer åt systemet från kontoret, hemifrån och överallt där du har tillgång till Internet. Systemet fungerar med Mac, Windows, Linux, iPhone och Android.

Systemet finns på danska, finska, norska, svenska och engelska.

Vårt ansvar

Varje ny kund är lika viktig. Installationsavdelningen tar ett stort ansvar under igångkörningen och ser till att ni får den utbildning och hjälp ni behöver för att komma igång ordentligt med Marathon.

När ni är igång och alla rutiner fungerar lämnas ansvaret över till vår supportavdelning. De hjälper er om ni kör fast eller om något inte fungerar som det ska. Du skapar enklast ditt supportärende direkt i systemet, men det går också bra att ringa eller maila. Vår målsättning är alltid att återkomma till dig inom 30 minuter, vilket vi bara undantagsvis inte klarar. Om du sitter fast utanför kontorstid har vi en jourtelefon där du kan få hjälp mot debitering.

Vår utvecklingsavdelning ansvarar för att Marathon utvecklas med tiden. När ny teknik blir tillgänglig är vi snabba med att använda den. Vi har kunder från åttiotalet som kontinuerligt blivit uppgraderade till ny teknik utan att de har behövt byta system eller göra besvärliga omläggningar.

Vad kostar det?

Kostnaden består av en månadshyra. Ingen engångskostnad eller liknande. Storleken på månadshyran beror på storleken på företaget och vilka delsystem ni väljer.

I månadshyran ingår Marathon, installation, support och uppgraderingar till ny teknik och nya versioner.

Kontakta oss så räknar vi ut er månadshyra.

OM OSS

Vårt kontor är placerat i Stockholm varifrån vi servar våra kunder i hela Norden och resten av världen.

Var och en av oss arbetar på olika sätt för att du ska få bästa möjliga upplevelse av vårt system. Vi har många olika bakgrunder och behärskar en mängd olika språk.

Vi är organiserade i avdelningarna försäljning, installation, support, konsult, utveckling, mediedatabas och fakturaoutsourcing och administration.

Artur Hellberg
SPECIAL R&D
ah@kase.se
Aldis Kronbergs
FAKTURAOUTSOURCING, AVDELNINGSCHEF
akr@kase.se
Alexander Lumphé
SPECIAL R&D
alu@kase.se
Anna Poupier
KONSULTATION
ap@kase.se
Anton Aspman
CORE R&D
aa@kase.se
Bengt Ödman
CORE R&D
bo@kase.se
Blake Rotter
FÖRSÄLJNING
bro@kase.se
David Tranberg
MEDIEDATABAS
dt@kase.se
Elena Poenaru
FAKTURAOUTSOURCING
ep@kase.se
Elin Isaksson
SPECIAL R&D
ei@kase.se
Erik Lithander
FÖRSÄLJNING, NORGE
+46 (0)70 790 95 71
el@kase.se
Erika Linder
MEDIEDATABAS
eli@kase.se
Ewa Sobieszkoda
KONSULTATION
es@kase.se
Fabienne Sittkoff
ADMINISTRATION
fs@kase.se
Fredrik Johansson
FÖRSÄLJNING
fj@kase.se
Gillis Örneborg
KONSULTATION
go@kase.se
Gunnar Weiner
VD
gw@kase.se
Henrik Heino
KONSULTATION
hh@kase.se
Henry Nerge
FAKTURAOUTSOURCING
hn@kase.se
Håkan Johansson
CORE R&D, AVDELNINGSCHEF
hj@kase.se
Janis Kronbergs
FAKTURAOUTSOURCING
jkr@kase.se
Jens Andersson
KONSULTATION
ja@kase.se
Johan Holm
FAKTURAOUTSOURCING
joh@kase.se
Jonathan Gerholm
SPECIAL R&D
jg@kase.se
Josefin Gerholm
PROJEKTUTVECKLING
jge@kase.se
Jörgen Voutilainen
MEDIEDATABAS, AVDELNINGSCHEF
jv@kase.se
Karina Fernandez
ADMINISTRATION
kfe@kase.se
Lars Andersson
ADMINISTRATION, AVDELNINGSCHEF
lia@kase.se
Legolas Dolk
FAKTURAOUTSOURCING
lfd@kase.se
Lena Novo
KONSULTATION
ln@kase.se
Linn Huss
KONSULTATION
lhu@kase.se
Lotus Öjemark
FAKTURAOUTSOURCING
loj@kase.se
Maria H. Landgren
FAKTURAOUTSOURCING
mhl@kase.se
Masarra Rahim
SPECIAL R&D
mra@kase.se
Micael Felix Axelsson
ADMINISTRATION
mfa@kase.se
Niklas Bergdahl
SPECIAL R&D
nb@kase.se
Niklas Johansson
CORE R&D
nj@kase.se
Ninna Angleryd
FAKTURAOUTSOURCING
na@kase.se
Olivia Bäckman
KONSULTATION
ob@kase.se
Olof Setterberg
FÖRSÄLJNINGSCHEF, STYRELSEORDFÖRANDE
+46 (0)70 265 3603
os@kase.se
Philip Setterberg
SPECIAL R&D, AVDELNINGSCHEF
ps@kase.se
Robin Christensen
FAKTURAOUTSOURCING
rc@kase.se
Rukhsar Hadaf
KONSULTATION, AVDELNINGSCHEF
ruh@kase.se
Susanna Lagerbom
MEDIEDATABAS
sl@kase.se
Tarja Riuttamäki
ADMINISTRATION
tr@kase.se
Tim Lundqvist
SPECIAL R&D
tl@kase.se
Victor Jonsson
CORE R&D
vj@kase.se

VÄLGÖRENHET


Vi på KASE har lärt känna Kailash Satyarthi och inspirerats av hans arbete. Kailash arbetar mot barnarbete i allmänhet och barnslaveri i synnerhet. Han arbetar såväl i sitt hemland Indien som internationellt. Internationellt arbetar han inom FN och andra organisationer och i Indien driver han BBA (Save The Childhood). Han startade BBA 1980 och har sedan dess befriat mer än 80 000 slavarbetande indiska barn. Under dessa fritagningar har tre av hans medarbetare dödats och han själv utsatts för livshotande misshandel vid tre tillfällen. Han tog initiativet till och genomförde en ändring av Indiens grundlag som garanterade barn under 14 år rätt till kostnadsfri skolgång.

Trots att många av de slavarbetande barnen som BBA fritar är traffickingoffer kan de återförenas med sina familjer. Många av dem behöver dock först fysisk och framför allt mental rehabilitering från de skador och det lidande som de blivit utsatta för som slavar. Vissa barn har dock varit så unga vid bortförandet att deras familjer inte går att lokalisera.

För dessa barn har Kailash och hans fru Sumedha startat ett barnhem, Balashram, där 80 pojkar och 30 flickor tas om hand. De får först grundläggande social träning på hemmet för att därefter kunna gå i byns ordinarie skola. För barnen blir vistelsen på hemmet en bjärt kontrast mot sitt tidigare slaveri. De behandlas med respekt och omtanke under enkla förhållanden. Det är en otrolig upplevelse att besöka Balashram och se den glädje och det tilltagande självförtroende som barnen utstrålar trots sin svåra bakgrund.

Kailash är beroende av bidrag för att finansiera sitt betydelsefulla arbete. Därför har KASE Technologies blivit huvudsponsor för Balashram. Vi är glada och stolta över att på detta sätt kunna bidra tills Kailash otroligt uppoffrande arbete.


Kontakt

KASE Technologies AB
Sveavägen 24-26
SE-111 57 Stockholm, Sweden

Växel +46 8 506 266 00
Sälj info@kase.se
Support support@kase.se
Jourtelefon +46 8 506 266 50

KASE Technologies AB erbjuder en SaaS - Marathon. Vår webbplats är en ren reklamplats för företaget och vår tjänst. Vi använder inte cookies eller teknik från tredje part för att driva vår webbplats.
När du använder en webbläsare eller andra av oss auktoriserade sätt att få tillgång till och använda vår SaaS observera följande:

Vår integritetspolicy finns här.

Våra användarvillkor finns i dina individuella kundavtal.